HARRASTUKSET
Tanja ja Teemu liittyivät heti Singaporeen muutettuamme ANZAan, Australia & New Zealand Association, jalkapallojoukkueisiin. Valmentajat olivat innokkaita ja tulihan tulostakin. Molemmilla on palkintoja hyllyissään muistona pelaamisesta.

Tanja lopetti jalkapallon pelaamisen syksyllä 2003 ja Teemu 2004. Koulu ja greditien kerääminen vei aikaa lauantaipäivistä, eikä Teemukaan päässyt aloittamaan pelaamista ollenkaan
Tilannekuvia Simon, Tanjan  ja Teemun "kisapaivista".
Maastopyöräily on toinen meillä harrastettu laji. Simo ja Teemu ovat jäseniä SACAssa, Singapore Amateur Cycling Association
Koulun kautta Tanja ryhtyi harrastamaan seinäkiipeilyä. Ainakin kerran viikossa hän käy kiipeilemässä, ja papuhan siinä tuntuu hyvin kasvavan, kädet ja jalat ovat kovilla.

Muita tarjolla olevia harrastuksia on esim. pistooliammunta, paikkana SAFRA, joita löytyy ympäri Singaporea. Safran paikoissa voi harrastaa myos muita urheilulajeja, valikoima on laaja.

Hevosten ystäville löytyy ratsastuspaikkoja niin Singaporesta kuin Malesian puoleltakin. Kajakkien vuokrausmahdollisuus on tullut vastikaan Mac Ritchie -puistoon.

Ehkä tärkein harrastus tällä hetkellä on moottoripyöräily
Niin ja täytyy varmaan vielä mainita, että Simokin kävi muutaman kerran pelaamassa potkupalloa ; ). Teemu kyllä koitti antaa ohjeita, muutaman vuoden kokemuksella, ettei pallon yli saa hypätä, vaan pitää ottaa se itselle.
Elokuussa 2006 saivat jäädä Singaporen maastot ja Malesian mopoajelut...uudet reittivalinnat teemme Shanghaissa
Koulussa oli saannollisesti liikuntatunteja. Koulu jarjesti myos urheilukilpailuja. Koulunpaivan jalkeen oli mahdollisuus ottaa osaa ohjattuihin ryhmiin eri urheilulajeissa.
Klikkaa kuvaketta