OVERSEAS FAMILY SCHOOL
 
Singaporesta löytyy monia kansainvälisiä kouluja. Meidän valinta oli Overseas Family School, joka sijaitsee Orchard Roadin tuntumassa Paterson Roadilla.

Koulussa on tällä hetkellä parisen tuhatta oppilasta ja kansalaisuuksia 60 Kingergarten'sta High School'n luokkaan 12.
 
Koulut ovat innokkaita jarjestamaan oppilaille matkoja. Matkakohteita on monia, joista oppilas voi valita kohteen, kiinnostuksen mukaan.  Sanna kavi Campodiassa, Tanja Australiassa ja Mongoliassa ja Teemu Australiassa.

Tarinaa matkoista.
 
OFS on akttiivinen myos  konserttien järjestämisessä. Syksyisin on United Nations Concert, jossa oppilaat esittävät harjoittelemansa ohjelmiston. Lippukavalkaadi on sykähdyttävä, onhan lavalla 60 eri maan lippua sulassa sovussa. Konsertin jälkeen vanhemmilla on mahdollisuus päästä maistelemaan ei maiden herkkuja. Koulun ruokalaan on laitettu pöydät kunkin maan tarjottavia varten. Joulukonsertti on joulukuussa ja keväällä on kevätkonsertin aika. Konsertit ovat suosittuja tapahtumia, sali on ääriä myöden täynnä.

Huhtikuussa on Global Picnicin aika. Jälleen kerran eri maat kokoontuvat lauantai-iltapäiväksi koulun kentälle tarjoamaan kunkin maan omia erikoisuuksia. Vanhemmat kokoontuvat jo hyvissä ajoin yhdessä pohtimaan, mita kukin tekee ja miten päivä saadaan onnistuneesti vietyä läpi.

 
Tilasimme muiden vuosien tapaan OFS:n Yearbookin  ja tänä vuonna (2006) kirjassa oli myös tilasto koulun oppilasmäärästä. Koulussa on ollut keväällä 2006 2503 oppilasta 63 eri maasta. Eniten koulussa on ollut Intialaisia oppilaita (343 oppilasta), seuraavana Korea (324) ja kolmantena USA (230). Suomalaisia oppilaita on ollut 57
 
Kuusi vuotta OFS:ssa ja elokuussa 2006 Teemu ja Tanja aloittavat uuden lukukauden Shanghaissa.
Teemu British International School:ssa Pudongissa ja Tanja Yew Chung International School:ssa Gubeissa